Wie zijn wij?

Davy Daniëls

Zaakvoerder en Co-founder

Ondernemer, manager en de meest ervaren bierkenner van ons allemaal. Werkt al heel zijn leven in de bierwereld. Vanaf 2009 Amburon op de markt gebracht en in 2011 met Bart Durlet brouwerij Anders gestart. Nu toe aan een eigen brouwerij in Tongeren. Organiseert daar jaarlijks het bierfestival dat voor iedereen toegankelijk is tijdens het eerste weekend van augustus. Is het eerste aanspreekpunt voor onze commerciële zaken.

T: +32 496 022 458
E: davy@amburonbelgiancraftbrewery.be

Bert Housen

Meester Brouwer

Zoon uit een boerenfamilie. Opleiding biotechnologie gevolgd aan de Provinciale Hogeschool Limburg. Vijf jaar lang gewerkt als brouwer bij brouwerij Anders. Opgeleid door Bart Durlet. Gelooft in kruisbestuiving en brouwt graag in samenwerking met andere inspirerende brouwers (‘co-brewing’). Vindt het heerlijk nieuwe bierrecepten te ontwikkelen.

E: bert@amburonbelgiancraftbrewery.be

Jan Jacobs

Vertegenwoordiger en Co-founder

Ondernemer, 21 jaar directeur geweest in eigen Human Resource Management bedrijf. Liefhebber van (Belgisch) speciaalbier. In 2015 de hierop gerichte SYNTRA-opleiding Zytholoog te Vlaanderen afgerond. Besloten dat daar de verdere ambitie ligt. Focus op de brouwerij in ondersteunende zin, specifiek gericht op distributie TUNGRI in Nederland.

T: +31 653 380 170
E: jan@amburonbelgiancraftbrewery.be

Jos Daniëls

Vertegenwoordiger Tongeren en omstreken

De vader van Davy. Jaren in de drank- en bierhandel gewerkt. Begint nu stilletjes aan met pensioen te gaan. Vindt de brouwerij net iets te leuk om dit te laten varen. Helpt enthousiast, ondersteunend en met plezier mee.

Carlo De Baere

Co-founder

Engineering en marketing achtergrond, ervaren manager. Momenteel algemeen directeur voor een Canadese firma die bosbouwmachines importeert. Net als Jan tijdens de opleiding door het biervirus gegrepen. Zet ons bedrijf mede op en ondersteunt vanaf de zijlijn.